PRŮVODCE SVĚTEM ZDRAVÉHO A SPOKOJENÉHO ŽIVOTA

Prostřednictvím svých článků bych vám ráda předala nejrůznější informace, které souvisí s cestou ke zdravému funkčnímu tělu a spokojenějšímu životu plnému energie a radosti. 

PROČ SE ZABÝVAT EMOCEMI

Vztek, smutek, strach… i negativní emoce jsou emoce a je důležité s nimi pracovat, jelikož ovlivňují váš život. Zjistěte proč je důležité emoce nepotlačovat, ale naopak si je zpracovat a zdravě ventilovat.

VÝZNAM STRAVY A JEDNOTLIVÝCH ŽIVIN

Proč je důležitý příjem bílkovin, a jaké jsou pro člověka plnohodnotnější? K čemu slouží sacharidy? Jak je to s tuky, jsou přínosné pro tělo? Chcete vědět, proč přijímat vitaminy a minerální látky?

JAK ZRYCHLIT (ZPOMALENÝ) METABOLISMUS

 

Trápí vás zpomalený metabolismus, ale nevíte, jak ho zrychlit? Zapomeňte na zázračné pilulky. Začněte s jednoduchými kroky, díky kterým zrychlíte metabolismus a zlepšíte svůj životní styl.

ANTIOXIDANTY – PROČ JSOU DŮLEŽITÉ

 

Antioxidanty, volné radikály, oxidační stres… pojmy se kterými se setkáte velmi často v televizi, tisku, knihách… Zjistěte, co tyto pojmy znamenají, a proč jsou ve vašem životě antioxidanty důležité.

CO DĚLAT, KDYŽ SE VÁM NEDAŘÍ ZHUBNOUT

 

Udělejte kroky, které vás dovedou k vysněnému cíli – zhubnout a být zdravá. Začněte ve své hlavě a pokračujte krok za krokem dalšími body a zjistěte, co můžete začít dělat jinak.

MÝTY VE VÝŽIVĚ

 

Na internetu naleznete plno užitečných informací, ale také spoustu mýtů a nesmyslů. V tomto článku jsem se zaměřila na 7, podle mě, nejčastějších mýtů ve výživě. 

CO BYSTE MĚLA VĚDĚT O CUKRECH

 

Přečtete si o tom, co to vlastně cukry jsou, a zda jsou vhodnější ty přirozené nebo přidané. Budete vědět, jaký by měl být denní příjem, a jak lze nahradit nezdravé cukry za zdravé. 

JEDNODUCHÉ ZPŮSOBY, JAK POSÍLIT IMUNITU


Zjistíte, co můžete udělat pro posílení imunity nejen svojí, ale celé rodiny. Dozvíte se, jaké potraviny je vhodné zařadit, a které doplňky stravy můžete užívat.